Vakantie Herfst

Herfstvakantie 2013

Zoek de warmte op of blijf in Nederland

Nog geen zin in herfstweer, maar wel in de zon? In het Zuiden van Europa maakt de zon nog overuren. In Egypte ligt de temperatuur nog ruim boven de 30 graden, en op de Canarische eilanden en in Tunesië en Turkije kunt u nazomeren met gemiddeld 25 graden. U kunt natuurlijk ook wat dichter bij huis blijven en een vakantiehuisje boeken op een bungalowpark in Nederland of België.

Lees meer »

Terug naar de zon
Het zeewater is nog heerlijk van temperatuur en u kunt er prachtig duiken: Egypte. Aan de Rode Zee liggen heerlijke badplaatsen als Hurghada, El Gouna en Sharm el Sheikh. U vindt er luxueuze resorts met vaak een all inclusive verzorging. Het enige wat u hoeft te doen is genieten.

Kinderen vermaken zich uitstekend in één van de Turkse resorts met fijne zwembaden en animatie. De Turkse Rivièra heeft gezellige badplaatsen zoals Side, Belek en Alanya. Bodrum en Marmaris zijn levendige badplaatsen met veel restaurants en bars en een Turkse sfeer.

Een zonnige stedentrip
Ook voor een stedentrip kunt u kiezen uit zonnige bestemmingen. Madrid en Barcelona hebben tijdens de herfstvakantie een heerlijke temperatuur, net als Lissabon. Bezoek het eeuwenoude Rome of combineer Europa en Azië samen in het sprankelende Istanbul. Mondygo biedt hotels met een ideale ligging en de gewenste verblijfsduur kunt u zelf aangeven.

Nederland

Dichter bij huis biedt Mondygo vele bekende, kindvriendelijke bungalowparken te midden van mooie natuur, of hotels in prachtig steden als Maastricht, Amsterdam of Utrecht waar u kunt winkelen, bezienswaardigheden kunt bezoeken en heerlijk uit eten kunt gaan. Of kies voor ultieme ontspanning en ga naar een spa- en wellnesshotel.

Wanneer:
Noord- en midden Nederland: 19 tot en met 27 oktober
Zuid-Nederland: 12 tot en met 20 oktober

Om u goed van dienst te kunnen zijn en onze website optimaal te laten functioneren, maakt Mondygo.nl gebruik van cookies Sluiten