Vakantie Canarische Eilanden

Vakantie Canarische Eilanden

Zeven prachtige unieke eilanden

De Canarische Eilanden staan bekend als aantrekkelijke vakantiebestemming, zowel in de zomer als in de winter. De temperatuur ligt het hele jaar door tussen 20 en 30 graden. In ongeveer vier uur vliegt u vanaf Nederland naar één van de Canarische Eilanden. Gran Canaria en Tenerife zijn de grootste en meest toeristische eilanden. Lanzarote beschikt over een bijzonder vulkanisch maanlandschap en Fuerteventura heeft mooie zandstranden.  El Hierro, La Gomera en La Palma zijn kleinere eilanden vol prachtige natuur. Mondygo biedt op elk eiland accommodaties aan, waaronder appartementen en luxueuze en kindvriendelijke hotels.

Lees meer »

Canarische Eilanden all-inclusive
Wilt u compleet verzorgd op vakantie? Kies dan voor een all-inclusive hotel. Op Mondygo.nl vindt u de beste, meest voordelige all-inclusive accommodaties op de Canarische Eilanden. Vooral op Gran Canaria, in Playa del Ingles of Maspalomas, of op Tenerife in Costa Adeje hebben wij meer dan voldoende keuze in all-in hotels.

Kindvriendelijke vakantie Canarische Eilanden
Tenerife en Gran Canaria lenen zich uitstekend voor een gezinsvakantie. Langs de kust bevinden zich vele resorts waarbij het entertainment geweldig is voor u en uw kinderen. De zwemparadijzen en kinderfaciliteiten zorgen ervoor dat uw kinderen zich de hele dag vermaken, terwijl u rustig aan vanaf de kant toe kijkt.

Sport en natuur op de Canarische Eilanden
Bent u een sportliefhebber? Dan heeft Fuerteventura veel te bieden voor u. De langgerekte stranden en aflopende zee maken dit een ideale locatie voor wind- en kitesurfen. El Hierro is als kleinste eiland perfect voor rustzoekers en natuurliefhebbers. U kunt er fanatisch wandelen en voor duikers is dit een paradijs. Op La Palma, ook wel Isla Bonita of Isla Verde genoemd, kunt u vele watersporten beoefenen maar tegelijkertijd kunt u ook genieten van het groene eiland.

Vakantie Canarische Eilanden: boek een voordelige vakantie
Boek uw vakantie Canarische Eilanden goedkoop bij Mondygo. Bekijk het complete overzicht met de laagste prijzen van alle reisaanbieders en selecteer uw reis. Kunt u niet wachten om één van de zeven eilanden te bezoeken? Boek dan snel een last minute vakantie Canarische Eilanden!

Om u goed van dienst te kunnen zijn en onze website optimaal te laten functioneren, maakt Mondygo.nl gebruik van cookies Sluiten