Last Minute Gran Canaria

Last Minute Gran Canaria

Boek voordelig en vertrek volgende week!

Op Gran Canaria is het ‘t gehele jaar door mooi weer. Daarom is dit Canarische Eiland altijd een ideale bestemming voor een voordelige  last minute vakantie. Op dit eiland vindt u populaire badplaatsen maar ook plaatsen waar u volledig tot rust komt. Daarnaast heeft het binnenland een schitterende natuur.

Lees meer »

Bruisende badplaats: Playa del Inglès
Playa del Ingles is de bekendste en drukste badplaats van Gran Canaria. Overdag kunt u genieten aan de lange zandstranden en kunt u gebruik maken van vele watersportfaciliteiten. ’s Avonds kunt u eten in één van de vele restaurantje en hierna kunt u zich begeven in het bruisende nachtleven!

Maspalomas en Puerto Rico
Maspalomas is een mooie badplaats met kindvriendelijke stranden. Er is een leuk klein centrum met winkeltjes en restaurants. Vanuit het gezellige dorp Puerto Rico kunt u vele andere omliggende dorpjes bezoeken die aan de kust liggen. Het strand van Puerto Rico bevindt zich in een baai en is dus uitstekend voor watersporters. 

Natuur
Het eiland biedt lange  zandstranden en om de natuur te ontdekken kunt heerlijk wandelen. Het gevarieerde landschap bestaat uit bergen, woestijn en vulkaankraters. 

Gran Canaria all inclusive
Op Gran Canaria vindt u prachtige hotels met een complete verzorging. Laat uw volledig verwennen en geniet van al het gemak dat all inclusive resorts u te bieden hebben. Bij Mondygo vindt u voordelige last minute vakanties met een volledige verzorging.

Boek uw last minute vakantie bij Mondygo
Het last minute aanbod van Mondygo is groot, waardoor u gemakkelijk de vakantie kunt vinden die bij uw wensen past. Vergelijk alle last minute vakanties en boek voordelig bij Mondygo!

Om u goed van dienst te kunnen zijn en onze website optimaal te laten functioneren, maakt Mondygo.nl gebruik van cookies Sluiten